Препоръчва се

Разкошни гърди

с помощта на крема «Wow Bust»

Направете гърдите си

магнит за мъжете

и обект на гордост *

  • Прави гърдите по-стегнати
  • Подобрява формата на гърдите, като я прави закръглена
  • Стартира обновяването на клетките на гърдите
  • Осигурява превантивна грижа
Поръчай

За крема

Не сте доволни от гърдите си? За съжаление, гърдите изглежда добре само в юношеска възраст, след това тя става все по-увиснала, около гърдите се появяват бръчки и стрии.

Нито упоритите тренировки, нито диетите, нито народните средства не осигуряват желания ефект. Пластичната хирургия е твърде опасна. Какво да се направи?

Кремът за корекция на бюста «Wow Bust» — продукт на съвременните технологии. Група от най-добрите учени са разработили съвременно средство на базата на фитоестрогени — ефективни аналози на женските хормони, които са отговорни в това число и за красота и стегнатостта на бюста.

Фитоестрогените са 100% безопасни и не засягат хормоналния фон на жената. Но те пряко въздействат на клетките на гърдите, като й придават свежест, стегнатост и увеличават размера им.

Ефектът на крема е тестван в множество международни тестове. Кремът е абсолютно безопасен и няма отрицателен ефект върху организма. *

Независимо мнение на лекар-мамолог

Сред клиентите ми има огромен брой млади момичета, чиито гърди са просто в катастрофално състояние. Много чест гърдите започват да изглеждат зле, поради не балансираното хранене, но най-честата причина за тези проблеми е липсата на естрогени в организма.

Не препоръчвам на младите момичета дори и да си помислят за пластична операция. Това е рисковано, скъпо и пластиката не е на това ниво, че да лягат под ножа! За съжаление, не мога да препоръчам нито упражнения, нито народни средства — те максимум могат да подобрят малко ситуацията, но само при постоянно използване в продължение на половин година - година, но ефектът не оправдава положените усилия.

Към днешна дата за най-добри считам кремовете от типа на «Wow Bust», който препоръчвам на своите пациентки. 9 от 10 момичета видяха големи промени: гърдите станаха по-големи, стегнати и закръглени. Не съм открила странични ефекти, така че смело използвах този крем и върху себе си.

Иванка Веселинова
гр. София, лекар мамолог

Как се използва крема?

Кремът се използва 2 пъти на ден. Достатъчно е, кремът да се нанесе върху кожата на гърдата, да се разтрие и да се остави за 10 минути. Кремът моментално попива и не оставя следи по дрехите.

Ефект от крема може да се почувства в първите седмици от използването.

Поръчай

Отзиви на купувачите

Боряна, гр. Добрич, на 34 години
Дълго време не вярвах в ефекта от този крем. Отдавна страдам от комплекси по отношение на гърдите си и този крем постоянно ми се мяркаше пред очите, но аз постоянно намирах оправдания и не го купувах. Но един ден реших да го опитам и започнах да използвам «Wow Bust». След 4 дни вече не можах да се нарадвам на отражение си .Бюстът ми стана хубав, стегнат и като че ли по-свеж . Направо съм във възторг от ефекта и вече успях да препоръчам този прекрасен крем на всичките си приятелки.
Инна, на 27 години, гр. Габрово
Разбрах, че вече няма накъде, когато мъжът ми каза, че гърдите ми приличат на отвиснало нещо. Беше ми много обидно да чуя това, но той беше прав – на 27 години бях, а имах наистина увиснали гърди и дори нямаше намек от предишната им красота. Повече от година ходех на фитнес, правех различни упражнения, но от тях нямаше никакъв резултат. Един ден мъжът ми ми донесе крем и каза да го опитам. След един месец той беше в екстаз, гърдите ми се уголемиха с един размер и станаха закръглени, а от увисването не остана и следа! Ако кажа, че бях много доволна – все едно нищо не съм казала. Ако никога не сте чували за «», дори не помисляйте да се съмнявате, вземете го и го използвайте!

Защо можете да ни се доверите?

Всяка партия от крема минава през проверка за съответствие с приетите стандарти. Кремът минал задължителното и доброволното сертифициране за България и Европейския съюз.

Какви гаранции получавате?

  • Получавате продукта в запечатана опаковка, съдържаща упътване и всички необходими данни.
sertificate

Цената днес

*

*при поръчване на курса

До края на промоцията остава:

00
дни
часаминутисекунди

Останаха само бр. от 100

Следващата партида ще дойде едва след 5 седмици